Çfarë ha Adelina Ismaili që zbukurohet kështu?


Çfarë ha Adelina Ismaili që zbukurohet kështu?

Adelina Ismaili me kalimin e viteve po bëhet më e mirë, më e ëmbël, më zonjë.

Mëmësia, vitet, por edhe angazhimi në televizion, po e sjellin në një dritë tjetër këngëtaren e famshme, Adelina Ismaili, shkruan “Kosovarja”.

Ajo që nuk zhduket asnjëherë nga Adelina, është bukuria, sharmi dhe guximi për të bërë ndryshime.

Zeshkanja, duket bombë në çdo paraqitje televizive dhe përherë gati për tu dukur më bukur se herën e kaluar?

Çfarë po bënë kështu, moj Adelina?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *