Roberti e konfirmon ribashkimin me Norën? – Detaji që po trazon rrjetin


Roberti e konfirmon ribashkimin me Norën? – Detaji që po trazon rrjetin

Moderatori dhe këngëtari, Robert Berisha, ka ‘çmendur’ rrjetin me postimin e fundit. Përmes një InstaStory artisti ka postuar një imazh ku është shfaqur me dorë në këmbë të një femre, e cila shihet ta ketë vendosur dorën mbi të artistit.

Detaji që u vu re është ora që mbanë, e që është po e njëjta me të ish – partneres, Nora Istrefi. Kjo fotografi u postua nga Berisha pas deklaratës së Norës ditëve të fundit ku dha përgjigje për një ribashkim të mundshëm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *