Çfarë ka ndodhur mes Robertit dhe Lauretës, zbulohet e vërteta


Robert Berisha shkakton gjithmonë lajm me jetën e tij private dhe kështu ndodhi edhe së fundmi kur ai postoi një foto me duart e kapura me dikë.

U tha se moderatori është pajtuar me Lauretën, por mesa duket nuk qenka kështu.

Mësohet se Laureta është në një udhëtim në Itali, me një grup shoqesh. Sipas burimeve të sigurta ajo dhe Roberti vazhdojnë të jenë të ndarë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *