Xhensila Myrtezaj ndezë publikun me këngën “Mora fjalë”


Xhensila Myrtezaj, është njëra nga këngëtaret që pëlqehet shumë nga publiku.

Falë sukseseve që ajo numëron, arrinë të ketë edhe koncerte të shumta.

Por, jo vetëm kufijve por edhe jashtë tyre, këngëtarja mbanë shumë koncerte.

Së fundi, ajo ka performuar para shqiptarëve të cilët jetojnë dhe veprojnë në Greqi.

Ajo ka kënduar repertorin e saj bashkë me fansat e shumtë.

Por, kënga ‘Mora fjalë’, që i kushtohet komandantit legjendar Adem Jashari, ngriti në këmbë të gjithë të pranishmit, të cilët kënduan bashkë me Xhensilën./Lajmi/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *