“Nuk ke ditë me vallëzu” – Ramushi refuzon një ftesë të Anitës, kjo është arsyeja


Ramush Haradinaj ka refuzuar të vallëzoj me gruan e tij Anitën. Anita Haradinaj ka patur një spektator të veçantë gjatë provave në Dance Albania.

Bashkëshorti i saj, ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ishte në Tv Klan për ta ndjekur teksa kërcente.

Pasi shijoi performancën e gruas së tij, mes çiftit Haradinaj u shkëmbyen disa puthje.

Ish-kryeministri i Kosovës nuk gurroi që të shprehte vlerësimin e lartë për bashkëshorten e tij por ai e refuzoi ftesën e saj të ngritët në skenë e të vallëzojnë së bashku.

Haradinaj duket se ka përtuar të ngjitet në skenën e vallëzimit, por i ka thënë Anitës se është përmirësuar me vallëzimin.

“Nuk ke ditur me kërcy por tani që din ndoshta”, i thotë Haradinaj.

Sa e mirë je e dinë të gjithë!”, ka thënë Ramushi.

Anita Haradinaj është duke marrë pjesë në spektaklin “Dance With Me”, e ku ndodhet larg shtëpisë dhe fëmijëve Gjatë kësaj prove ajo nuk i ka mbajtur dot emocionet teksa është shprehur për ta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *