Pas një kohe shumë të gjatë, Genta Ismaili bashkohet me babain e saj


Pas një kohe shumë të gjatë, Genta Ismaili bashkohet me babain e saj

Genta Ismaili pas shumë kohësh shfaqet përkrah babait të saj.

Këngëtarja që po i mungon tregut tonë muzikor, Genta Ismaili, prej se është bërë nënë po rri larg këngës.

Genta, është martuar e bërë nënë e binjakëve dhe është tejet e plotësuar. Shihet se edhe raportet me të atin i ka në rregull, madje në një foto të sapo postuar përkrah tij, shkruan:

“Dashuria e parë e vërtetë e një vajze është babai i saj”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *