Nuk e dinim për marrëdhënien e tyre, Elsa Lila shfaqet në Romë me të famshmin shqiptar. Publikohen pamjet


Rikthimi i Elsa Lilës, pas bujës së madhe të arrestimit ne Itali duket se qenka më seriozisht se ç’menduam.

Këngëtarja publikon çdo ditë diçka të re në profilin e saj në Instagram, ku ka dhënë edhe lajmin e rikthimit në muzikë dhe gjithashtu në Shqipëri.

Por së fundmi Elsa Lila ka ndarë disa foto nga Roma me personazhin e njohur shqiptar, Arjan Konomin.

Nuk e dinim për marrëdhënien e tyre, Elsa Lila shfaqet në

“Sa e bukur Roma me Arjan Konomin”, ka shkruar ajo duke surprizuar ndjekësit që nuk e dinin këtë marrëdhënie mes tyre.

Nuk e dinim për marrëdhënien e tyre, Elsa Lila shfaqet në

Nuk e dinim për marrëdhënien e tyre, Elsa Lila shfaqet në

Nuk e dinim për marrëdhënien e tyre, Elsa Lila shfaqet në


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *