‘Marr çantën në krah dhe…’! Vjollca tregon periudhën e vështirë pas ‘famës’ që mori në rrjet


Vjollca e cila u bë e famshme me shprehjet e saj në një emision televiziv, zbuloi se si e pritën djemtë daljen e saj televizive.

Në një intervistë ndryshe për emisionin “Real People” në Euronews Albania, zbuloi se fillimisht çuanat u mërzitën shumë dhe nuk i folën fare.

Vjollca mes tjerash u shpreh se njëra nuse e djalit që prej asaj dite nuk i flet më.

“Nuk na folën, u mërzitën shumë.

Një nuse nuk na flet fare.

Më thonë që e ka marrë vesh veriu e jugu, keni nipa e mbesa për të martuar, na fëlliqët.

U mërzita shumë na u shtua më shumë stresi, nuk është e pakët të ndahesh prej çunit dhe nuseve.

Unë s’ju thashë asgjë Pse t’i kërkoj falje nuses Me çunat tani flas”– theksoi Vjollca./Euronewsalbania/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *