‘Gruaja brengosej’, rrëfimi i Malësorit që u bë baba pas 10 vitesh martesë (VIDEO)


Këtë javë që po e lëmë pas, Malësori u bë baba për herë të parë.

Në moshën 46 vjeçare, pas afro dhjetë vitesh martesë, ai dhe bashkëshortja Fatmira u bekuan me binjakë, vajzë e djalë.

Deri në këtë lajm të mrekullueshëm, kalvari i përpjekjeve të çiftit ishte i gjatë dhe i lodhshëm.

Historinë emocionuese, Malësori e ka ndarë në një intervistë për emisionin Prive.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *