Burri i dha djalit 30 dollarë, pas 20-viteve një milioner trokiti në derën e tij


Burri i dha djalit 30 dollarë, pas 20-viteve një milioner trokiti në derën e tij

Historia e një punonjësi në një fabrikë çeliku dhe një djaloshi lypës, e përmbledhur përmes një video nga kanali “Fakte Interesante”, jep një leksion tejet motivues për jetën, sidomos për ata që ndihen të humbur në sfidat e jetës së tyre, shkruan pemajetes.

Michael përdorte transportin publik pothuajse çdo ditë, por kurrë nuk do të kishte menduar se do ta takonte dashurinë e jetës së tij në autobus. Në atë kohë, ai punonte në fabrikën e çelikut dhe shpesh, pas një turi të vështirë, i pëlqente të flinte në autobus gjatë rrugës për në shtëpi.

Kolegët e tij shpesh duhej ta zgjonin që të mos humbiste stacionin ku duhet të zbriste, por kësaj radhe, Michael kishte vetëm dhe nuk kishte askënd që ta zgjonte. Duke e parë situatën, Michael me siguri do të përfundonte në stacionin e fundit, ku do të duhej të ecte 30 minuta për në shtëpi.

Por në atë moment, një zë i këndshëm femëror e nxori atë nga përqafimi i ëmbël i gjumit. “Djalosh, është koha të ngrihesh, ose mund të humbasësh stacionin tën..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *