Antonela Berisha: Mashkulli po nuk është boss, mos më afrohet


Antonela Berisha: Mashkulli po nuk është boss, mos më afrohet

Sot në “Trotuar” në “E diell” u diskutua mbi rëndësinë e parasë.

Antonela Berisha, e ftuar u shpreh se paraja është shumë e rëndësishme për të dhe një mashkull duhet të ketë para që t’i afrohet.

“Mashkulli po nuk ishte bos, mos më afrohet”, thotë ajo.

Berisha shtoj tutje duke thënë: ”Duhet të mi plotësojë të gjitha kushtet. Edhe dikur kur martoheshe pyesnin a ka burri shtëpi, a ka toka, që të mos vuajë gruaja. Pse të vuaj unë në 2022?”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *