Adriana Matoshi me fjalë të veçanta për Driada Matoshin: T ‘kom majtë n’ dy durë…


Adriana Matoshi me fjalë të veçanta për Driada Matoshin: T ‘kom majtë n’ dy durë…

Aktorja dhe deputetja, Adriana Matoshi vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale.

Ajo ndanë imazhe të ndryshme nga jeta e saj profesionale si dhe nga ajo personale.

Së fundmi, ajo ka postuar një imazh të fëmijërisë ku ka qenë e përqafuar me të aktoren Driada Matoshi.

”Qika jem, përpara t’ kom majtë unë n’ dy durë e tash po më mban ti. T’du motri jem.”, ka shkruar ajo duke treguar dashurinë hapur ndaj artistes dhe lidhjene ngushtë që ka me të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *