Hoxha tregon se si të fitosh sevape duke mbytur një zhapin, Por ky është kushti??..VIDEO


Hoxha Muharrem Ismaili tregon ngjarjen e Ibrahimit a.s kur kundershtaret e futen ne zjar per ta djegur
Por nje hadith tregon se kur te gjith malukatet jan mbledhur qe ta shuajn zjarin, por i vetmi esht zhapini qe ka ndihmuar ndezjen e zjarit

Dhe nese mbyt nje zhapin me te paren her fiton sevape


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *