S’mund ta besoni çka përdor Bora kundër syrit te keq


Bora Zemani ka filluar të jetë kryefjalë e mediave kohëve të fundit.

Kjo për shkak të ribashkimit me Donaldin dhe prezantimit të spektaklit ‘Dancing with the stars’, shkruan InfoKosova.

Zeshkania po shfaqet çdo herë e me e bukur, e sigurisht se për këtë kujdeset të mos marrë ‘msysh’.

Ajo kishte marr me vetë një hudhër duke i besuar kësaj besëtytnie që ta mbajë lagë syrit të keq./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *