Ndarja e Bleros nga Afron, ja çka thotë Teuta Krasniqi


Ndarja e Bleros nga Afron, ja çka thotë Teuta Krasniqi

Teuta Krasniqi flet për ndarjen e Bleros me Afronën

Aktorja e mirënjohur, Teuta Krasniqi, së fundi ka qenë e ftuar në një intervistë për emisionin “Mirage”.

Në mesin e të pathënave që zbuloj për jetën e saj, nuk i shpëtoj pyetja për të komentuar ndarjen e ish – partnerit të saj, këngëtarit Blero, me Afrona Dikën.

Aktorja foli në përgjithësi për ndarjet e çifteve dhe pati dy fjalë për ish – çiftin.

“Nuk e di sa jom unë në pozitë me e komentua. Por, secili çift që ndahen janë bërë rrethanat, të vogla apo të mëdha, ka ndodhur. Dhe më mirë është që sa më herët më mirë. Por, unë jua uroj shëndetin”, ka thënë Krasniqi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *