Ndahen çifti i njohur Valdrina e Valdeti, dalin detaje të papritura rreth ndarjes së tyre


“Edhe atij i erdhi papritur”, Valdrina ndan detaje të reja.

Valdrina ka vazhduar të rrëfehet mbi krizën që po kalon me Valdetin.

Ajo ka bërë reagime të reja në Instagram mbi këtë situatë.

“Jam jashtë meje që po e shoh veten dhe fotot e mia në të gjitha anët. S’jam mësuar e nuk po di as çka të them. Më mirë të mos them asgjë. Falemnderit për të gjitha komentet” – është shprehur Valdrina mes tjerash.

“Me ju thanë drejt, edhe atij si juve shumë pa pritur i erdhi. Kështu taman surprizë ja kam bërë krejtve së bashku. Aq sa keni ditë ju, as ai asgjë hiç, zero” – mbaron reagimi i saj.

Kujtojmë se Valdeti ka fshirë reagimin e bërë mbrëmë vonë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *