Gjithçka fotoshop kemi pare deri më sot, kjo foto zbulon celulitin dhe tulat e Nora Istrefit


Kur përmendet Nora Istefi pa dyshim se në mendje do të iu vije trupi i saj i zjarrtë.

Ajo në çdo paraqitje të saj mundohet të shfaqet seksi dhe sharmante, shkruan InfoKosova.

Nora sigurisht që kujdeset edhe për trupin e saj ta mbajë në formë.

Por një fotografi e cila po qarkullon iu bënë të mendoni dy herë rreth kësaj qështje, pasi këngëtarja shihet me disa kilogram më shumë dhe mjaftë celulit./InfoKosova/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *