E njihni? Sot është një ndër këngëtaret më të preferuara shqiptare


E njihni? Sot është një ndër këngëtaret më të preferuara shqiptare

Sot është një ndër artistet më të suksesshme shqiptare. A e dalloni dot kush është?

Bëhet fjalë për Rina Balajn, reperen shumë të suksesshme.

Artistja është bërë nostalgjike dhe ka ndarë me ndjekësit këtë foto kur ka qenë e vogël ndërsa ka bërë me dije se imazhi është shkrepur në dhjetor të 1999.

Sakaq, sa i përket jetës sentimentale, kujtojmë që këngëtarja ka pak kohë që i ka dhënë fund lidhjes disa vjeçare me Sinboy.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *