Ndahen Valdeti dhe Valdrina? Postimi fundit shokoi ndjekësit e çiftit


Ndahen Valdeti dhe Valdrina? Postimi fundit shokoi ndjekësit e çiftit

Valdeti dhe Valdrina janë një ndër çiftet më të njohura shqiptare në Instagram.

Ata kanë më shumë se 9 vite të lidhur., Por, duket se gjerat kanë mbaruar.

Ndjekësit kanë ngritur dyshimet pasi ata më nuk e ndjekin njëri tjetërin.

Instagrami i tyre valdetvaldrina kishte mbi 200 mijë ndjekës, tani ky Instagram mban emrin vetëm të Valdrinës.

Për të gjitha këto dyshime ajo tha se nuk dëshiron të komentojë dhe se i duhet kohë.

“Nuk dua të komentoj, ju lutem, më jepni kohë”, ka shkruar.

Ata kishin fituar zemrat e shumë njerëzve më postimet e tyre në Instagram, ku pastaj kanë filluar me vlog nëpërmes të cilëve tregojnë për përditshmërinë e tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *