Kështu duket sot Bulza Fejzullahu, motra e Ermalit


Kështu duket sot Bulza Fejzullahu, motra e Ermalit

Bulza Fejzullahu, vajza shumë e dashur e këngëtarit Sabri Fejzullahu, është larguar nga vëmendja e publikut.

Bulza më nuk është pjesë e mediave, pasi ajo nuk po këndon dhe nuk është fare prezente në jetën publike.

Bulza, bashkë me burrin dhe vajzat e saj po jetojnë në SHBA, shkruan “Kosovarja”.

Ka kohë që nuk e kemi parë, po ja se si duket Bulza sot.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *