Çfarë i bëri bashkë këngëtarët? 10 vite pas hitit të tyre, Soni Malaj dhe Sinan Hoxha kanë gati suprizën e madhe për publikun


10 vite pas hitit të tyre, këngëtarët shqiptarë Soni Malaj dhe Sinan Hoxha bëhen bashkë sërish.

Ata kanë bashkuar sërish forcat për të sjell një këngë së bashku, të gjithë e mbajmë mend hitin e tyre ‘’Shukarije’’ që e sollën me videoklipin në vitin 2012. Soni Malaj në Instagramin e saj ka postuar foto me këngëtarin në studion ku po punojnë për këngën tyre të re.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *