Trashen vetullat dhe ndryshuan komplet/ Keto jane 10 Vajzat VIP qe i kane vetullat me te bukura


Vetullat kane nje ndikim shume te madhe ne estetiken e njerezve dhe mund te vendosin standarde bukurie…Ato kane nje rendesi te vecante dhe ndikojne shume ne imazhin e gjithesecilit prej nesh.Prirja qe po perfshin gjithe boten eshte ti mbani ato ne menyre natyre duke i lene te trasha dhe te plota.Kjo forme i jep me shume force shikimit dhe kerkon me pak mirembajtje.Ky eshte nje stil mjaft popullor dhe per personazheve te famshem eshte e veshtire te imagjinohet se ata mund te kishin nje forme vetullash tjeter sepse duken vertete shume mire.

Duhet te pranojme se nese vetullat nuk zgjidhen sic duhet, ato mund te krijojne ose prishin ter pamjen.Vetullat e holla ne vitet 1990 ishin shume te zakonshme por pergjate viteve, trendet ndryshojne.

Por ja si duken disa prej vipave me vetullat e holla te viteve 1990:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *