Të sapomartuar, Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha nisin muajin e mjaltit (FOTO)


Armina dhe Shkëlzeni më në fund kanë gjetur kohë të lirë pas angazhimeve të tyre dhe kanë nisur muajin e mjaltit. Këtë e kanë zbuluar koleget e Arminës në “Goca dhe gra”.Çifti i sapomartuar po kalon disa ditë relaksi, por destinacioni se ku ndodhen për momentin është i paditur.

Të sapomartuar, Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha nisin muajin e

Me siguri nga Armina do kemi fotot e para nga muaji i mjaltit. Kujtojmë që Armina dhe Shkëlzeni u martuan në shtator me një dasmë përrallore.

Të sapomartuar, Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha nisin muajin e

Por menjëherë pas dasmës Arminë në “Goca dhe Gra” tregoi se udhëtimi me shumë mundësi do të ishte në Como, aty ku ka marrë edhe propozimin nga Shkëlzeni..

“Kemi përvjetorin e njohjes shumë shpejt do doja te rikthehesha ku më është bërë propozimi, ne Como.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *