Shkoi për të blerë dru për dimër, por blerësi u shokua kur e pa kamionin brenda (Video)


Tash kur po ofrohet edhe stina e vjeshtes shumica kanë hallin e ngrohjes gjatë stinës së dimrit.

Por edhe pse gjendja e vështirë ekonomike dhe vështirë të ndahen mjete për të siguruar drutë për ngrohje mund të ndodh edhe të befasohesh kur i blenë ato, Një befasi e tillë i kishte ndodhur edhe një qytetari i cili në rrjetin social facebook ka postuar këtë befasi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *