Ja çfarë sheh Bora kur e zhvesh Donaldin


Çifti Bora Zemani dhe Donald Veshaj nuk po dalin jashtë “mode”.Edhe më tej aktual dhe të përfolur.Fansat i kanë dashur gjithmonë bashkë dhe kështu janë edhe tani, pas disa muajsh të ndarë.

Ndonëse duken shumë ndryshe nga njëri tjetri, Donaldi dhe Bora po ja dalin që ta qojnë lidhjen përpara, shkruan “Kosovarja”.

Veshaj, i ka shumë në qejf tatuazhet dhe sapo ta heq bluzën, ka shumë për të parë, madje deri në pjesët më intime.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *