“A thu kujt i ka ngjarë?”, Blero i ka disa fjalë për Tarën


Tara Muharremi është vajza e këngëtarit të njohur, Bleros, i cili në kohën kur është shfaqur për herë të parë në skenë, ka sjell frymë të re në tregun muzikor.Për vite me radhë Blero mbetet këngëtar i pëlqyer dhe një producent me emër në diskografinë shqiptare.

Talentin e tij për muzikë po e trashëgon edhe e bija, Tara, e cila këndon, i bie instrumenteve dhe është shpirt artisti.Epo, nga të dilte, pasi ajo është fëmija i dy artistëve të dëshmuar.

Blero, në mënyrë metaforike pyet se kujt i ka ngjarë!/Kosovarja/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *