A ju kujtohet Mariza? Kaq shumë ka ndryshuar 20 vjet pas përfundimit të serialit


E mbani mend “Marrizën”, kështu duket 20 vjet pas përfundimit të serialit.

Seriali “Rebelët” që u tranmsetua edhe në Kosovë targetoi moshat adoleshente, për këtë arsye edhe personazhet ishin të tilla.

Pjesë e serialit ishte edhe Camila Bordonaba emër ky që u bë i njohur me rolin e “Marrizës”.

Aktorja në rolin e “Marrizës” ishte një vajzë tejet luftarake për nga karakteri.

“Marriza” tani ka ndryshuar shumë në pamjen fizike saqë vështirë do ta njihni. Ajo tani është në moshën 38 vjeçare dhe vazhdon të merret ende me aktrim, por edhe me muzikë.

Se si duket sot “Marriza” 20 vjet pas përfundimit të serialit mund ta shihni në fotografitë më poshtë./rtv21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *