Ujori ofèrtë ‘bòmbè’ nga nje fèmër, do ju ndrýshoje jeten, Jòrgo Pùlla sjell lájmin e fòrtè


Të përgjíthshmet ne lidhje me shenjen e Dashít, Dita e sotme është paksa më prèsionuese në krahasim me të djeshmen pasi ekzístojnë cështje në shtëpi që kèrkojnë drejt përsë drejti vëmëndjen tuaj, ndërkohë që do dùhèt të trègòheni më korrekt me detyrimet që keni márrë përsipër ndáj familjarëve tuaj apo cështjet që lídhen me pasurinë e paluajtshme. Por dùke bërë dhe pèrpjèkjen análoge, do të árríni të fitoni përshtýpjet.

Kur behet fjale per dashurine, nevoja juaj për sígùri dhe qëndrueshmëri sot është më e fòrtë dhe përpiquni me gjíthcka që kalon nga dora juaj për të sqárùar një situatë në cështjet sentimentale për të ditur se në cilin drejtim të hecni.

Kárríera dhe financat, akòma dhe në vèshtírësi nuk do të mbèteni plòtësisht për párá, pasi ekzístojnë persona që ju përfòrcojnë financat tuaja qoftë dhe në mënyrë indirekte. Por nga ana tjetër, klima në pùnë është më e rèndë për shkák të ngarkesës profesionale dhe të kèrkesave të lárta.

Të përgjíthshmet e shenjes se Bínjakeve, Mendimet tuaja për sot janë të orientuara në mbùlimin e nèvojave tuaja bazíke, ndërkohë që sot ndjeni se vetëm lèvízjet tuaja nuk janë të mjaftueshme dhe ftoheni të përparoni në cështjet që ju shqètësojnë me mbështètjen e të tjerëve . Por në përgjíthësi është një ditë shumë e mirë për të sistemuar cështjet e natyrës práktíke.

Dashuria per ju, sot jeni pùshtues dhe kjo buron nga disa pasígùritë tuaja që nuk i keni luftuar, ndërkohë që shumë herë nuk i jepni vlerën análoge personave dhe situatave, dùke mbivlersuar të parèndësishmet dhe nënvlerësuar të rèndësishmet. Fundja, e sígùrta është se aspíròni një ditë më të qetë.

Kárríera dhe financat, disa detyrime që nuk janë përmbùshur, sot ju kríjojnë disa pròblème dhe ju pèngojnë për të shfaqur planet tuaja, pavársisht kësáj, brènda nga pèrpjèkjet që bèni në ambjentin e pùnës, do të árríni të gjèni zgjídhje pavársisht shpenzímeve.

Të përgjíthshmet per shenjen e Ujòrit, mùndet programi i ditës të jetë i orientuar në detyrimet dhe cështjet e lëna pèzùll të rutinës, por ju mendja juaj mendon të tjera gjëra dhe ndjeni nèvojën për të qëndrùar lárg nga turmat e lòdhshme që jun mërzísín. Për më tepër, do dùhèt brènda programit që keni bërë për sot, të gjèni kohë për ti kushtuar kùjdèsit të shèndètit tuaj.

Dashuria dhe , pasígùritë, fríka dhe ndërgjegjía që vrèt, ka mùndësi të dalin në sipërfaqjen e jetës tuaj sentimentale dhe t’ju lárgojnë nga personat që ju rrethojnë, ndërkohë që dùke lënë me një anë egoizmat, do të afroheni përfùndimisht më pranë me personin që ju intereson.

Kárríera dhe financat, ambjenti i pùnës dhe pùna janë të lòdhshëm sot sesa zakonisht dhe ju do të bèni “maratonë vrapimi” për ti árrítur të gjítha, por mbáni mend se është më e shèndètshme të qëndroni lárg nga situatat e ngátërrùara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *