Ledri i vendos këtë KUSHT Sarës për pjesëmarrjen në ‘Dancing With the Stars’


Sara Hoxha ka bërë së fundmi një bisedë me ndjekësit në rrjete sociale, ku këta të fundit i kanë drejtuar pyetje rreth “Dancing With the Stars”.

Një prej tyre e ka pyetur se çfarë i ka thënë Ledri për spektaklin e kërcimit. “Çfarë të ka thënë Ledri për dancing?”, i ka shkruar ndjekësi.

Sara ka treguar se Ledri i ka vendosur kusht të mos shkojë në shtëpi pa fitore.

“(Më ka thënë) Mos hajde në shtëpi pa kupë” dhe s’ka faj se ai i ka rreshtuar të vetat”, ka shkruar bukuroshja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *