‘Ishte shumë e bukur’, Naim Abazi flet për takimin me Mihrije Brahën, e konsideron si momentin më të lumtur


Në rubrikën “Prej zemrës” të emisionit “Kendiv”, Naim Abazi kujtoj edhe momentet e tij më të lumtura.

Dhe, padyshim se një nga to ndërlidhet me njohjen me tashmë bashkëshorten e tij, këngëtaren Mihrije Braha.

“Ajo ishte shumë e bukur”, thotë Naimi derisa nuk anashkalon as momentin tjetër të lumtur të jetës së tij, e që ndërlidhet me fejesën e djalit të tyre, Platorit.

Fejesa e Platorit kishte marrë një vëmendje të madhe mediatike.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *