Video / Mihrija Braha dhe Naim Abazi bëjnë veprimin epik, imitojnë Ramën e Kurtin në…


Së fundmi çifti krijuan një situatë gazmore duke imituar momentin kur Edi Rama i mbylli sytë Albin Kurtit në Berlin.

Mihrija Braha dhe Naim Abazi janë një nga çiftet më të dashura të skenës muzikore dhe ekranit shqiptar. Së fundmi çifti krijuan një situatë gazmore duke imituar momentin kur Edi Rama i mbylli sytë Albin Kurtit në Berlin.

Teksa Mihrija po jepte një prononcim për Mirage, Naimi i mbylli sytë nga prapa duke shkaktuar shumë të qeshura. Por të njëjtën gjë më pas ka bërë edhe Mihrija, teksa Naimi ndodhej i ulur në karrige.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *