Mike apo rivale? Bora tha se e mbështet, Ori Nebijaj i nxjerr videon dhe tregon si është vërtet marrëdhënia mes tyre


Këtë sezon të “Për’puthen”, e ka marrë në moderim Ori Nebijaj dhe ndërkohë Bora Zemani, e cila e ka drejtuar për 2 vjet emisionin është shprehur se do ta mbështesë Orin gjithmonë.

“Njerëzit u mësuan me mua për dy vite, 6 ditë të javës. Dhe publiku ka nevojë për kohë që të mësohet. Ne si tipologji figurash jemi totalisht shumë të ndryshme. Dhe unë mendoj se në atë që përfaqëson Ori është jashtëzakonisht e mirë. Mbështetjen time e ka patur dhe do e ketë gjithmonë se e kam dhe shumë xhan!”, deklaroi Bora në “Më lër të flas” pak kohë më parë.

Mike apo rivale? Bora tha se e mbështet, Ori Nebijaj i nxjerr videon dhe

Mike apo rivale? Bora tha se e mbështet, Ori Nebijaj i nxjerr videon dhe

Raportin e mirë mes tyre e ka vërtetuar edhe Ori, e cila ka postuar një video në InstaStory së bashku më Borën ku shfaqen shumë të qeshura më njëra-tjetrën.

Mike apo rivale? Bora tha se e mbështet, Ori Nebijaj i nxjerr videon dhe

Dy moderatoret ishin duke festuar në Festën e Top Medias dhe duket se ia kanë kaluar për mrekulli në shoqërinë e njëra-tjetrës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *