Shota Baraliu e përlotur u kërkon falje nënës dhe vëllezërve të saj


Shota Baraliu e përlotur u kërkon falje nënës dhe vëllezërve të saj

Aktorja, Shota Baraliu, ishte një nga të ftuarat e emisionit “Kendiv” për këtë të shtunë. Ndryshe nga herë të tjera kur ajo shfaqet me humor dhe e buzëqeshur, kësaj radhe ajo ishte më emocionale.

Shota foli për marrëdhënien me nënën e saj, të cilën e falënderoj për mbështetje dhe tha se vazhdon të kujdeset për të.

Nuk mohoi se e ka lënduar dhe për këtë mes lotësh i kërkoj falje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *