Nuse-Vjehërr: Nëna e Drilonit tregon raportin e saj me Beslirën


Nuse-Vjehërr: Nëna e Drilonit tregon raportin e saj me Beslirën

Driloni dhe Beslira, kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë këtë fundjavë.

Ekipi i emisionit “Mirage”, ishte prezent në dasmën e këngëtarëve, teksa ka sjellur pamje nga atje.

Mes shumë prononcimeve për kamerën e “Mirage”, disa fjalë i folën edhe prindërit e Drilonit.

Ndër të tjerash, nëna e Drilonit ka folur rreth raportit të saj me Beslirën./Lajmi/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *