Ikballe Hudutit i lajmërohen “klientë” për martesa të përkoshme ajo i publikon në Facebook


Ikballe Hudutit i lajmërohen “klientë” për martesa të përkoshme ajo i publikon në Facebook

Ikballe Berisha Huduti, teologe – është bërë virale nëpër rrjetet sociale së fundmi për shkak të deklaratave për martesat e përkohshme.

Martesat e përkohshme në doktrinën që Huduti e promovon, shiizmi i Islamit quhet “mutah” dhe ka një mori rregullash.

E këto rregulla Igballi ka vendosur t’ia ia transmetojë publikut kosovar, përmes vidoeve në You Tube, por edhe paraqiteve televizive.

“Unë burrit tim, i kam ispatë (dëshmitare), dy gra janë, njëra është doktoreshë në Gjakovë dhe një tjetër ekonomiste e ndarë me një fëmijë, pastaj pas ofertës time me e martu burrin tim me të dytën grua, kjo ekonomistja me një fëmijë kthehet te i njëjti burrë dhe ia bën edhe gjashtë fëmijë. Ndërsa unë si grua myslimane që e besoj Kuranin dhe e pasoj Ehli Bejtin, unë brengosem për çështjet e moralit në shoqëri”, kishte thënë Berisha-Huduti.

Kur Ikballe Berisha-Huditi, e përmend “Ehli Bejtin”, nënkupton orientimin e degës së saj të Islamit që Igballi e beson, shiizmin – në të cilën bazohet zyrtarisht jur..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *