Einxhel Shkira në hall me komshiun, e paralajmëron publikisht


Einxhel Shkira në hall me komshiun, e paralajmëron publikisht

Einxhel Shkira është në pritje të ëmbël, moderatorja e njohur dhe Dj Dagz po presin të bëhen prindër për herë të parë një djali.

Këtë periudhë që shoqërohet jo rrallë me gjendje jo të mirë, Einxhel po e përjeton edhe më keq për shkak të problemit me një fqinj të saj.

Ajo ka zbuluar se fqinji pi çdo ditë dhe tymi futet në shtëpinë e saj duke i shkaktuar të përziera.

Ajo e ka paralajmëruar se nëse vazhdon të pijë nuk do i kenë punët mirë bashkë./Afterparty/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *