Çifti mbulohet me para, pamje nga atmosfera në dasmën e Drilonit e Beslirës


Çifti mbulohet me para, pamje nga atmosfera në dasmën e Drilonit e Beslirës

Dy këngëtarët, Driloni dhe Beslira e kanë konkretizuar me martesë dashurinë e tyre në këtë fundjavë.

Në natën më të rëndësishme të jetës së tyre, prezent ishte edhe ekipi i emisionit ‘Mirage’, prodhim i portalit lajmi.

Kamera e ‘Mirage’ sjell për ju atmosferën e krijuar në dasmën e Drilonit dhe Besmirës ku kishte shumë fytyra të njohura nga bota e showbizit. /Lajmi/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *