Çifti mbulohet me para, pamje nga atmosfera në dasmën e Drilonit dhe Beslirës


Çifti mbulohet me para, pamje nga atmosfera në dasmën e Drilonit dhe Beslirës

Dy këngëtarët, Driloni dhe Beslira e kanë konkretizuar me martesë dashurinë e tyre në këtë fundjavë.

Në natën më të rëndësishme të jetës së tyre kamera e ‘Mirage’ sjell për ju atmosferën e krijuar në dasmën e Drilonit dhe Besmirës ku kishte shumë fytyra të njohura nga bota e showbizit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *