Qeni i rrugës “këndon” në mes të sheshit të Prishtinës


Saksofonistit i cili tashmë njihet për meloditë e tij në kryeqytet papritur i është bashkangjitur edhe një qen i rrugës. Në melodinë që po luante saksofonisti, qeni ka vazhduar duke iu përshtatur melodisë dhe duke “kënduar” bashkë me të.

Videoja është publikuar nga një qytetar në rrjetin social TikTok e cila ka grumbulluar me mijëra klikime dhe komente të shumta nga ndjekësit e tij.

https://pemajetes.com/wp-content/uploads/2022/10/qeni-ne-shesh-988.mp4?_=1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *