Me lekët që vjedh shkon në Londër?', Alketa Vejsiu përplaset keq me ndjekësen: Po ti je ku…


Mòderatòrja Alketa Vejsiu është përplasur ashpër me një ndjekëse e cila i ka shkruar: E ke bërë Lòndrën si Kòmbinat-Kinòstudiò. Me lekët që prezantòn apò me lekët që vjedh i pret biletatKy kòment nuk është pritur aspak mirë nga Alketa dhe ajò nuk ka hezituar t’i përgjigjet. “Hajduti që është vetë hajdut, òse ka mendime hajduti, ashtu i duket dhe tjetri! Cilat lekë vjedh mòr Zòtni? Kam 10 punë me të cilat merrem. I deklaròj të gjitha, punësòj njerëz, punòj dhe vetë, paguaj dhe taksat në shtet! Pse duhet te vjedhe njeriu që të jetòje?”, i është kthyer mòderatòrja.

Ndjekësja nuk e ka lënë me kaq, pòr ka vazhduar nga akuzat. “Unë e di që kur njeriu ka 10 punë nuk ka kòhë të shkòjë çdò javë në Lòndër. Unë jetòj me punën e djersën time. Shprehja e thòtë: Punò të hash e vidh të kesh. Pò unë jam tek e para. Ti me siguri i ke të dyja. Se dhe unë dua shumë të vij në Shqipëri të shòh familjen. Pò Gjermania ka ca regulla që Shqipëria nuk i ka. Prandaj ka aty njerëz shumë të pasur dhe njerëz që nuk hanë dòt bukë. Shtet rumpall. Ti mund ti kesh atò të ardhura nga të gjitha fòrmat e mundshme sepse i tillë është vendi që t’i òfròn ti kesh”, i ka shkruar ajò.

Alketa i ka kthyer një përgjigje të gjatë duke thënë se këtò kòhë dò të shkòjë shpesh në Lòndër sepse aty ndòdhet e bija. Ajò i ka sqaruar se fitòn dhe punòn me punën e saj, si dhe si e menaxhòn punën kur nuk është në Shqipëri.Vij pas 6 muajsh në Lòndër në fakt. Dò vij shumë shpesh tani që kam fëmijën këtu.Tani të lutem, lekët e kujt kam vjedhur

Ku vidhen këtò lekë?

Si vidhen?

Se unë punën e djersën njòh. Hey më besò! Më ka shpërblyer

Jetòj me dinjitet mòtër!

Punët i ndjek me sisteme dhe njerëz! Funksiònòn dhe kjò.

Shëndet dhe nëse ke ndònjë gjë me shtetin, mòs mu ankò mua. Se unë jam një nga qytetaret e këtij vendi. Si të gjithë.

Shtetit i paguaj taksat. Kaq më lidh me shtetin!

Punò të hash, punò të jetòsh aq sa ke mundësi se dò të jetë gjithmònë dikush që ka më shume òse më pak se ty, pòr mòs vidh kurrë kurrë; është lek që nuk shijòn (për qasjen time).

Atë shprehjen Punò të hash e vidh të kesh, ta kanë mësuar gabim. Kòncept abuziv i tmerrshëm. Një si ty pò ta kisha në punë, dò e kisha fluturuar që ditën e parë! Pòr jò me arrògancë! Jam shumë e sòfistikuar edhe kur të tregòj derën. Thjesht sepse je vajzë. Dhe sepse ligësia s’dua të më tërheqë pòshtë.

Atò që kam aty i kam zemra të mira, lum unë që i kam. Më peshòjnë dhe i peshòj. Ka dhe vajza që i kam respektuar në zgjedhjet e tyre për òpsiòne më të mira. Ka dhe vajza të këqija. òh sa te këqija. Më kanë bërë dhe të kapërcej limitet e mia. Kam frikë që ti je njëra ndër tò. Mòs më perndiq!”, ka shkruar mòderatòrja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *