Martohen Driloni dhe Beslira, pamje nga dasma


Martohen Driloni dhe Beslira, pamje nga dasma

Këngëtarët e njohur Drilon Dauti dhe Beslira Xhafaj po e kurorëzojn dashurinë me martesë.

Dasma po zhvillohet në Prizren në praninë e familjarëve, kolegve dhe miqve të afërt.

Çifti i lumtur duket se po e shijojnë çdo moment të natës së tyre.

Ndërsa, në mesin të ftuarve shihen edhe figura publike, si deputetja Adriana Matoshi, Labinot Gashi, Vjosa Emini, aktori Adnan Blaku janë në mesin e të ftuarve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *