I kërkuan të gjejë familjen biologjike, Ardit Gjebrea befason Gëzimin dhe prindërit birësues me të vërtetën që zbuloi


Sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, është rrëfyer historia e Gëzimit, i cili është birësuar nga dy prindër, pasi nëna e tij biologjike e ka braktisur.

Pasi ka dëgjuar mesazhin e dy prindërve të tij birësues, të cilët e lanë të lirë nëse do të donte të kërkonte familjen e tij biologjike, moderatori Ardit Gjerbea ka zbuluar se stafi ka gjetur nënën e tij biologjike.

Ai shpjegon se gruaja që e ka sjellë në jetë ka krijuar një jetë të re, është martuar, ka fëmijë dhe jeton në Shqipëri.

Por nuk është gati që të takojë Gëzimin, pasi familjarët e saj nuk e dinë që ajo më parë ka patur një fëmijë, Gëzimin.

Por Arditi e ka siguruar që do të ketë një takim mes Gëzimit dhe nënës së tij biologjike.

“Ajo ka krijuar një familje të re dhe as bashkëshorti dhe as familjarët nuk e dinë.

Janë histori dashurie që nuk kanë përfunduar mirë.

Momenti ka qenë shumë tronditës për të. Askush nuk e di këtë histori.

Megjithatë ajo jeton diku në Shqipëri dhe sigurisht ka dëshirë të takojë ne do të krijojmë një mundësi takimi me të.

Nëna jote biologjike ka një familje është e martuar ke një vëlla, motër.

Respektojmë dëshirën dhe vendimin e saj por të paktën do ta takosh”, tha Arditi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *