“Bëjnë si profesionista”: Shpat Kasapi “shpërthen” ndaj kolegëve


“Bëjnë si profesionista”: Shpat Kasapi “shpërthen” ndaj kolegëve

Shpati gjatë një interviste zbuloi se hera e fundit që ka marrë pjesë në një kompeticion muzikor ka qenë para 10 vjetësh në “Kënga Magjike”.

Ai duket ka ngelur i zhgënyer nga vlerësimet e jurisë duke thënë se asgjë nuk është reale, është vetëm një lojë e padrejtë.

A ke mendu me u rikthy?”, e pyeti prezantuesi. “Nuk jam munduar sepse më kanë zhgënyer shumë ato pikët që jepen në fund.

Është diçka sikur është lojë dhe jo sikur është diçka reale. Më shumë jam zhgënyer nga kolegët e mi, nga ato që bëjnë sikur janë profesor të muzikës, bëjnë sikur të duan dhe në fund të vlerësojnë më pak. Unë e kuptoj që muzika është kritike por nuk kam pasur arsye pse të vlerësohem aq pak dhe normal jam zhgënyer dhe nuk kam marrë pjesë më. Çdo gjë është e padrejtë aty. Kam hatërmbetje por nuk kam pse t’ia përmend emrin se nuk ka nevojë”- u shpreh ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *