Vallëzimi e lënë me “pasoja” gruan e Ledri Vulës


Vallëzimi e lënë me “pasoja” gruan e Ledri Vulës

Sara Hoxha është një nga konkurrentet e spektaklit “Dancing With The Stars” dhe të gjithë kanë treguar se po punojnë shumë në prova që të kenë rezultate sa më të mira gjatë ditës se premte.

Mirëpo pasojat na i ka treguar vetë Sara, e cila ka postuar këmbët e saj të dëmtuara gjatë provave.

“Dikush të më ndihmojë”, shkruan ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *