Vajza e vogël e dëgjon zërin e nënës së ndjerë, reagimi i saj ta shkul zemrën (Video)


Dasma është një nga momentet më emocionale dhe e mirëqenë, ku shumë njerëz e gjejnë veten me lot në sy kur shikojnë fotot dhe videot e ditës së tyre të madhe. Por asgjë më shumë se kjo vajzë 2-vjeçare!

Duke u shpjeguar përdoruesve të YouTube, nëna e saj tha: “Unë tregova slideshoë-in e dasmës time 2 vjeçare dhe pata këngën “Feels Like Home” nga Chantal Kreviazuk dhe kjo ishte përgjigja që ajo pati. “Ajo fillon të qajë sa herë që e dëgjon këtë këngë tani”. Në disa media ishte shkruar se nëna e vogëlueshes kishte ndërruar jetë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *