Njerëzit mendojnë që Trixa dhe Aleksia duken si motra, por…


Njerëzit kanë filluar të mendojnë që Aleksia Peleshi dhe Bearix Ramosaj kanë filluar të ngjajnë shumë.

Madje edhe vet vajzat e mendojnë një gjë të till.

Aleksia ka realizuar një “Ask question” në Instagram dhe fansat e saj e kanë etiketuar si motrën e Trixës.

Vajzat përveç ngjashmërisë njihen edhe për historitë e dashurisë që kanë patur me vëllezërit Veshaj, ndaj dhe publiku i ngacmon shpesh në këtë drejtim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *