Mihrija më e zonja në kuzhinë apo në shtrat, Naim Abazi habit me përgjigjen


Mihrija më e zonja në kuzhinë apo në shtrat, Naim Abazi habit me përgjigjen

Ata konsiderohen si njëri nga çiftet më simpatike të showbizit shqiptar.

Fjala është për Naim Abazi dhe Mihrije Brahën.

Së fundmi Naimi ishte pjesë e rubrikës “Kë zgjedh” në emisionin “Mirage”, shkruan lajmi.

“Mihrija më e zonja në kuzhinë apo në shtrat?”, ishte njëra nga zgjedhjet që duhej të bënte këngëtari.

E Naimi dha një përgjigje diplomatike.

“Në kuzhinë e në shtrat shumë në rregull është”, ka qenë përgjigja e Naimit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *