Këtë look të Bo,rës në 2022 e ka patur Elvana në 2007-tën…


Këtë look të Bo.rës në 2022 e ka patur Elvana në 2007-tën…

Nuk thonë kot që moda përsëritet.

Ja sot përshembull Bo,ra Zemani na u duk fiks si këngëtarja Elvana Gjata në vitin 2007 ku konkuronte në Kënga Magjike.

Hiti i i saj me muzikë të Flori Mumajesit dhe tekst të Aida Barakut fitoi vendin e tretë të këtij edicioni të Kënga Magjike.

Por le të kthehemi tek look-u i vajzave modeli i fustanit është thuajse njësoj, vetëm se tek Elvana kemi një kombinim bardhezi, ndërsa tek Bo,ra mbizotëron e bardha dhe ngjyra e argjendit.

Dorezat janë një tjetër detaj i përbashkët vetëm se Elvana i ka të zeza dhe të shkurtra ndërsa Bo,ra të bardha.

Modeli i flokëve është i njëjtë vetëm forma e grimit ka ndryshuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *