E mbani mend aktorin e njohur Gjinon? As që u shkon në mendje se çfarë i ka ndodhur (FOTO)


E mbani mend aktorin e njohur Gjinon? As që u shkon në mendje se çfarë i ka ndodhur (FOTO)

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka gozhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur.

E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë, por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *