Donaldi tregon një moment të vështirë të Borës


Çifti Donald dhe Bora, tani janë bërë të pandashëm nga njëri tjetri.Donaldi po e shoqëron borën në çdo spektakël të “Dance with me”,shkruan “Kosovarja”.

Në natën e mbrëmshme Donaldi publikon një fotografi ku shihet se Borën e kanë vrarë sandalet.

Ai shkruan: Gjynah

Çifti duken shumë të lumtur së bashku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *